2010. december 26., vasárnap

2010 utolsó blogbejegyzése

Itt is megragadom az alkalmat, hogy minden jelenlegi és jövőbeli ügyfelünknek (de úgy általában mindenkinek is) Boldog és gyümölcsöző új évet kívánjak. Remélem segítségükre lehetünk a jövőben is, hogy az Ön cége nagyobbra és még nagyobbra növekedjen.
Nekünk Önök sokat segítettek. A Pannon Szoftver Kft. magyarországi forgalma 2010-ben a 2009-es forgalom több, mint kétszeresére emelkedett. Nagyon köszönjük a bizalmukat! Ezen kívül cégünk növelte a külföldi jelenlétét Romániában és Észak-Amerikában. 2011 januárjában nyílik az új kirendeltségünk Bukarestben és nemsokára élesedik a www.1clickbusiness.com, ami egy újabb termékünk, mely az USA vállalkozásait veszi célba.
A jövő évben erősíteni fogjuk a megjelenésünket az üzleti inetelligencia megoldások és a webes rendszerek piacain. Az üzleti intelligencia egy nagyon elhanyagolt téma Magyarországon, pedig ilyen rendszerek használata sokat tudna lendíteni a KKV-k helyzetén. Függetlenül attól, hogy milyen ERP-t használnak, az üzleti információk részletes, nem csak riportszintű analízise létfontosságú mindenkinek (csak erről sokan még nem tudnak).
Még egyszer kívánok Önnek egy fejlődést hozó és sikerekkel teli 2011-et!
Ha kérdése van, kérem írjon levelet a peter.salga@pannonszoftver.hu e-mail címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése