2010. szeptember 16., csütörtök

Nyomon követés

Növelje versenyképességét a Nyomon követés segítségével!

A szabványok és rendeletek viszonylag új elemének számítanak a nyomon követhetőségre vonatkozó előírások. A nyomon követhetőség, mint elvárás megjelenése nem meglepő, hiszen krízis esetén, jól működű nyomon követési rendszerek nélkül, elképzelhetetlen lenne a hatékony termékvisszavonás és a termékkivonás.

A P@rtner.ERP megfelelő támogatást nyújt a készletkezelés legmélyebb szintjéig. A termék teljes életútja nyomon követhető a megfelelő azonosítással, a beszállítástól a gyártáson át a kiszállításig. És ez nagymértékben hozzájárul egy vállalat versenyképességének javításához. Mobil eszközök alkalmazásával –amelyek szinkronizációja révén- a folyamatok pontosabbak, gyorsabbak, így precízebb készletet tarthatunk fenn, ezáltal javulhatnak a cég kimutatásai, így a tervezések is hatékonyabban valósulhatnak meg.

Gyártás – Termelés

A gyártáskövetési és a termék visszahívási alapok megteremtése a megfelelő készletkezelés mellett a gyártási feladatok végrehajtásának lépésein keresztül valósul meg.

A gyártási feladatokban szereplő cikkek receptúrája és a technológiai előírás meghatározza azt, hogy milyen műveleteket és milyen sorrendben kell végrehajtani ahhoz, hogy a feladat el legyen végezve. A készlemozgás bizonylatokkal dokumentált szállítói sarzsos készletek kezelése megfelelő alap a gyártáskövetés funkcionális követelményeinek.

Készlet

A szigorú készletkezelés nem csak a gyártáskövetés alapja, hanem a vállalati nyilvántartás pontosítása érdekében tett intézkedéssorozat, gazdasági haszonnal is jár.

Sarzs szintű készletkezelés

A beszállításoknál a szállítmányok, a termelés során pedig egy gyártási egységet azonosító kód alapú készletazonosító. A beszállítások és kiszállítások során egyaránt használható azonosítási egység, logisztikai azonosító.

Gyári számos készletkezelés

A gyártást követő csomagolási folyamatokban alkalmazott azonosítási egység. A gyári számnak egyedileg kell azonosítania a cikktörzsben alapértelmezett mennyiségű csomagolási egységet.

Tanácsadóink többéves tapasztalattal segítenek kialakítani az ügyviteli rendszerének megfelelően a megfelelő készletkezelés szintjét, igényelt dokumentumok kialakítását és a mobil eszközök megválasztásában is segítenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése