2012. március 12., hétfő

Referencialátogatás az FMF-nél

Nemrégiben elhatároztuk, hogy bizonyos időközönként referencialátogatásokat fogunk tartani olyan, már meglévő ügyfeleinknél, akik hosszabb ideje használják szoftvereinket. Egy-egy ilyen helyszíni látogatás során leendő ügyfeleink bepillanthatnak egy cég mindennapjaiba, miként használják, és hogyan hasznosítják a gyakorlatban szoftvereinket. Ezért is tartjuk nagyon jó lehetőségnek, hiszen ilyenkor meggyőződhetnek arról, hogy rendszerünk képes akár nemzetközileg is elismert vállalatok számítástechnikai igényeinek a kielégítésre is.

A minap egy ilyen referencialátogatást tartottunk egy régi ügyfelünknél, az FMF Kft.-nél Püspökladányban. Ennél a cégnél vállalatirányítási rendszerünk funkcióinak széles spektrumát használják, melyet a látogatás során bemutathatunk ügyfeleinknek. Az FMF Kft-nél egyedi gyártás zajlik, melynek a teljes lekövetése a Partner rendszer gyártási moduljával történik, emellett pedig a készletkezelést, dokumentumkezelést, kereskedelmi modult és CRM, projektmenedzsment modulokat is használják.

A referencialátogatásról telefonon egyeztettünk leendő ügyfeleinkkel, majd meghívót küldtünk ki emailben, melyre végül három cégtől is jelentkeztek, így összesen 12 főt kalauzolhattunk körbe a telephelyen az FMF Kft. munkatársainak a segítségével.

Első lépésként az irodai munkát tekinthettük meg, ahol a gyártási rendelések feladása és érkeztetése történik. Meghívottjaink már itt is nagy érdeklődést mutattak a rendszer iránt, számos kérdést tettek fel, melyekre igyekeztünk kimerítő választ adni.

Az irodai munka bemutatása után a raktárvezető mutatta be, hogy hogyan is zajlik az áruk és késztermékek mobil eszközös, valamint késztermékes bevételezése, kiadása, leltározása, és egyes készletek dolgozókhoz rendelése. Ennél a pontnál is nagyon sok kérdéssel találkoztunk, olyanokkal is, amelyek valószínűleg az üzemlátogatás nélkül fel sem merültek volna, ebből is nyilvánvaló, hogy mennyire hasznos lehet egy-egy ilyen bemutató, mind az ügyfél, mind cégünk számára. Ilyenkor találkozik az igény és a megvalósíthatóságra törekvés, valamint az együttes erővel történő megoldáskeresés.

Ezután következett az üzem gyártó részének - hegesztő és forgácsoló csarnokok - bemutatása, ahol szintén rendelkeznek ipari beépített számítógépekkel, melyekről a gyártási folyamat követhető nyomon a csarnokokban is.

Összefoglalva úgy éreztük, hogy vendégeink jól érezték magukat, sok hasznos információval gazdagodtak a látogatás során, mely tapasztalatokat mérlegelve talán megkönnyítettük döntésüket és hamarosan őket is szerződött ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Jöjjön el Ön is következő referencialátogatásunkra, győződjön meg saját szemével rendszereink hatékonyságáról! A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése