2009. július 13., hétfő

Elektronikus számlázási szolgáltatás (Argeon Kft.)

A Pannon Szoftver Stúdió és az Argeon Kft. együttműködésével a felhasználók pillanatok alatt elkészíthetik és kézbesíthetik a hitelesített elektronikus számláikat. A két vállalat e-számla néven szoftvermodult fejlesztett. A modullal a felhasználók a jogszabályoknak megfelelő, elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott elektronikus számlát bocsáthatnak ki, miközben a kibocsátói és befogadói oldal számtalan számlafizetési, számla-archíválási szolgáltatás kényelmével élhet.

Az elektronikus számlázási szolgáltatással csökkenthető a számlakibocsátás munka- és adminisztrációs időigénye, ugyanakkor megszüntethető a nyomtatási, tárolási- és postaköltsége.

A szoftvermodult használó vállalatoknak nem kell többé papír alapú számlákat nyomtatnia, postáznia és a másolatokat tárolnia. Ön a megszokott módon előállíthatja, előkeresheti és továbbíthatja az e-számlákat, amelyeket a törvényi előírásoknak eleget téve, ezen túlmenően környezetbarát módon kezelhet.

A szolgáltatás kifejlesztése fontos mérföldkő a papír alapú ügyintézés teljes megszüntetéséhez. A fejlesztés technológiai háttere már most lehetővé teszi a szerződések, megrendelések és visszaigazolások hitelesített kezelését, archiválását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése