2009. július 25., szombat

P@rtner.Webshop Integrált webáruház megoldás

A Pannon Szoftver Stúdió már régen szolgáltat nagyobb ügyfeleinek webportálos és webes kereskedelmi megoldásokat, de most végre elérhetővé teszi mindenki számára az integrált webshop rendszerét.

A dolog lényege, hogy a felhasználó cég (aki lehet egy kereskedő vagy gyártó cég) az ügyviteli folyamatait a P@rtner.ERP vagy valamelyik dobozos P@rtner megoldásban kezeli és létrehoz az Interneten egy webes boltot is, ami teljesen integrált egységet alkot az ügyviteli rendszerrel. A webshopba regisztrált felhasználó, a feladott rendelések, foglalások azonnal megjelennek az ügyviteli rendszerben, míg az ügyviteli rendszerben beállított képek, árak, felhasználócsoportokhoz vagy cikkekhez rendelt akciók, raktárkészlet információk azonnal megjelennek a webshopban.

Ezt persze meg lehet oldani egy meglévő webshop és bármilyen ügyviteli rendszer összetoldozásával is, viszont a Pannon Szoftver Stúdió megoldásában éppen a teljes integráltság a nagyszerű. A folyamatok teljesen automatizálhatók: a vevői megrendelés után a rendszer megvizsgálja a raktárkészletet, automatikus foglalásokat csinál, vagy ha nincs elegendő készlet beszerzési rendelést generál és küld emailen automatikusan a szállítónak vagy akár csomagcímkét nyomtat a futárcégnek. A folyamat bizonyos - felhasználó által beállítható - pontjain emaileket küld a megrendelőnek, aki egyébként a rendelése állapotát folyamatosan nyomonkövetheti a webshop egy erre szolgáló oldalán.

A webshop szerkezete, kinézete rugalmasan és nagyon gyorsan változtatható, az ügyfelek egyedi igényeit tehát figyelembe lehet venni, de alapértemezésben is nagyon intuitív a felület. Külön figyelemreméltó a rendkívül sokféle szűrési és keresési lehetőség, a beépített kapcsolt termékek és keresés a megjelenő cikkek tulajdonságai, paraméterei között.

Érdekes adalék még, hogy a rendszert ASP.NET-ben fejlesztették, azzal szemben, hogy a hazai hasonló webshopok legnagyobb része a PHP-MySQL párossal készül. Miért mennek vajon szembe az árral? Lehet sejtenek valamit? Annyi bizonyos, hogy a tengeren túlon éppen fordított a helyzet, ott a szabványos Microsoft megoldást használják túlnyomórészt és a PHP megoldás a fehér holló.

Nézd meg egy demó webshop oldalukat és alkoss magad véleményt: www.creor.hu! (Vásárolhatsz is :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése