2009. november 16., hétfő

P@rtner.Gépjármű Program

A P@rtner.Gépjármű program fő feladata, a gépjárművek, munkagépek üzemeltetési költségeinek részletes és teljes körű nyomon követése. A kimutatások készítéséhez szükséges adatok rögzítése a menetlevelek, gépüzem-naplók, és költség adatok rögzítésével történik.
A teljesítmény adatok projektekhez köthetők. A projektek költség kimutatásának listázásakor a P@rtner figyelembe vesz a járművekhez rögzített minden felmerült költséget. A járművek állapotáról, teljesítmény adatairól, költségeiről naprakész kimutatások készíthetők.

Gépjárművek, munkagépek adatainak nyilvántartása
  • Forgalmi engedélyben szereplő adatok
  • Szerviz alapadatok (olajcserék, kötelező szervizek periódusa, stb.)
  • Egyéb érvényességi adatok (kötelező biztosítás, casco, stb.)
  • Fogyasztásra vonatkozó adatok
A P@rtner.Gépjármű képes arra, hogy a gépjárművek határidős eseményeire figyelmeztesse a felhasználót. A figyelmeztetések azonnali üzenetküldéssel, és különböző kimutatásokkal valósul meg.
Az aktuális gépparkról kimutatás készíthető, és minden járműről lekérdezhető adatlap, a felhasználó által meghatározott adattartalommal.

Teljesítmény adatok nyilvántartása
  • Menetlevelek
  • Gépüzem-naplók
A gépjárművek, munkagépek teljesítményének rögzítése a papír alapú menetlevelek, és gépüzem naplók adatainak bevitelével történik. A kényelmes, gyors használat érdekében a bizonylatszámok kiosztása automatikusan történik, figyelembe véve a legutóbb kiosztott bizonylatszámokat. A menetleveleken, és gépüzem-naplókon rögzített teljesítmény adatok alapján összesített, és részletes kimutatások készíthetők a gépjárművek, munkagépek adott időszakban végzett teljesítményéről.

Költség adatok nyilvántartása
  • Szerviz költségek
  • Üzemanyag költségek
  • Egyéb költségek
A gépjárművek, munkagépek üzemeltetésével kapcsolatos költségek rögzítésével biztosított az, hogy mindig naprakészen lehessen követni a járművekre fordított költségeket. A költségek részletesen, és összesítve is lekérdezhetők, tetszőleges időszak figyelembe vételével. A szerviz adatok megfelelő rögzítésével a gépjárművek, munkagépek szerviz határidejének nyomon követése valósítható meg. Amennyiben a külső és belső szervizek rögzítésekor olajcsere vagy kötelező szerviz elvégzése lett regisztrálva, a P@rtner a gépjárművek, munkagépek szerviz alapadatainál meghatározott periódus alapján kalkulálja a következő olajcsere és kötelező szerviz esedékességét. A határidők közeledtével a program figyelmeztetést küld az aktuális teendőkről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése