2011. június 3., péntek

Lendületet adunk!

Lendületet adunk: Karát Kft.

A Karát Kft. közel 30 kereskedelmi egységgel rendelkező ruhakereskedelmi és ruhaipari vállalat. A Karát üzletei Kelet – Magyarország minden megyéjében megtalálhatóak. A cég fő tevékenysége gyermek és felnőtt ruházat, ill. lábbeli nagy- és kis kereskedelem.

A cég a közelmúltban ünnepelte 21. születésnapját. Nagy Sándor, a cég tulajdonosa úgy véli, azért tudtak több mint 20 éve talpon maradni – a válság ellenére is -, mert a nyereség nagy részét mindig visszaforgatta a cégbe. Nem idegenkedett az újdonságoktól, folyton új fejlesztéseken gondolkodott.

A cégnél eddig nem volt számítógépes nyilvántartás, de egy sikeres pályázatnak köszönhetően – amit a Pannon Szoftver Kft. segítségével indítottak el – hamarosan bevezetik a P@rtner.ERP Integrált vállalatirányítási rendszert.

A Karát Kft. a P@rtner.ERP rendszerrel a bolti értékesítését és központi vállalatirányítást szeretné megoldani, a P@rtner.Web megoldással az internetes értékesítést erősítené, amit természetesen a CRM rendszerrel támogatnánk. A tervek között szerepel még egy komplex BI megoldás bevezetése, amivel biztosan sokkal több pénzt spórolunk majd ügyfelünknek, mint amennyibe a rendszer kerülni fog neki.

Nagy Sándor szerint a rendszernek köszönhetően sokkal jobban fogják látni a hibáikat, ki tudják majd elemezni azokat. Ennek köszönhetően jobban tudnak majd igazodni a piaci viszonyokhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése