2011. augusztus 9., kedd

Infocomplex Bt. és a P@rtner.ERP

Az InfoComplex egy informatikai vállalkozás, mely informatikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével foglalkozik. Legfőbb termékei a rendszertervezés, a rendszerintegráció és az informatikai rendszerek üzemeltetése, mellyel immár 8. éve vannak a dél-dunántúli piacon, elsősorban a kis és középvállalkozásoknak szállítva megoldásaikat.

Operatív és adminisztratív folyamataik támogatására kerestek egy olyan integrált szoftvert, amely rendelkezik a következő funkciókkal:
  • egységes partnernyilvántartás
  • készletgazdálkodás támogatása
  • CRM és projekt funkciók (események, határidők, csoportmunka)
  • teljes körű bizonylat- és elektronikus dokumentumkezelés
  • adminisztratív és pénzügyi funkciók (pénztár, banki mozgások, kintlévőségek követése)
  • kontrolling funkciók (alapadatok szolgáltatása az üzleti intelligencia rendszer felé)
Gondos kiválasztási folyamatot követően a választás a P@rtner.ERP integrált vállalatirányítási rendszerre esett, mivel a program minden fontos funkcióval rendelkezett, amit az ügyfél keresett. És ami még ennél is fontosabb, egy teljes körű rendszerfelmérés, illetve a szükséges fejlesztések után a program olyan lett, mintha kifejezetten az InfoComplex folyamataira készült volna.

A fejlesztésekkel kiegészített és finomhangolt rendszer éles indulása 2010. január 1-én történt meg.

Az ügyfél a következő főbb eredményeket, sikereket említi meg a bevezetett P@rtner.ERP rendszerrel kapcsolatban:
  • Legfontosabb eredményünk az átláthatóság. Olyan transzparens cégműködést eredményezett a P@rtner bevezetése és a folyamatszabályozás, mely folyamatosan, naprakészen mutatja cégünk helyzetét.
  • Készleteink pontosak, nincs készlethiányunk, vagy legalábbis minimális (800.000 Ft nettó értékű készletnél legutóbb 1.600 Ft készlethiány volt).
  • Munkáink nyilvántartása pontos, gyorsult ügyfélkiszolgálásunk, nem marad el reakció egyetlen ügyfélbejelentésre sem.
A rendszer indulása óta eltelt közel 1,5 évben, egy a cég működését folyamatosan értékelő üzleti intelligencia rendszer (kontrolling rendszer) is kiépítésre került, melyhez az adatokat teljes egészében az ERP rendszer szolgáltatja. A kontrolling rendszer segítségével a projektek és az egész cég eredményessége folyamatosan nyomon követhető, a menedzsment a döntéseket a valós számoknak megfelelően gyorsan, pontosan és nagy biztonsággal tudja meghozni, a döntések eredménye pedig a rendszer segítségével azonnal látható, kielemezhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése